Video's RegioinBedrijf Connect

home »

Voor een impressie van de netwerkbijeenkomst RegioinBedrijf Connect bekijkt u de reportages van de eerdere edities via onderstaande afspeellijst: 

 

RegioinBedrijf Connect - 14 november 2019 / Landgoed Ulvenhart

 

RegioinBedrijf Connect - 20 juni 2019 / Guldenberg Hotel & Brasserie

 

 

Ervaringen

In een reeks interviews geven verschillende deelnemers aan wat hun ervaringen zijn met RegioinBedrijf Connect. De komende weken volgen hier interviews met de deelnemers van onze netwerkbijeenkomst op 14 november jl.

In dit interview vertelt Paul Bessems van Logistics Community Brabant over zijn ervaringen als panellid bij de discussie over automatisering en digitalisering op de arbeidsmarkt. 

 

Onderstaand een aantal ervaringe van de voorgaande editie. 

In dit interview vertelt Peter-Paul Huynen van Friesland Campina over zijn rol als tafelvoorzitter bij de thematafel Duurzaamheid. 

 

Michaël Munnich was één van de leden van onze paneldiscussie, waarbij gesproken werd over de aanpak van het oplopende personeelstekort. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen met deze paneldicussie en de indruk van het totale event. 

Ook Yvonne van Hest, programmadirecteur bij Brainport Development, sloot zich aan bij ons panel. Vanuit haar exeprtise binnen Brainport leverde zij een zeer zinvolle bijdrage aan de discussie. Daarnaast was zij voorzitter van de thematafel Arbeidsmarkt.